Expertease Café op 10 maart 2022

Een mooie en hopelijk virusarme lente lonkt, en onze westvlaamse freelance experten komen op 10 maart 2022 opnieuw samen om elkaar te leren kennen en te versterken.

Uiteraard doen we dat met een lekker glas en een hapje van ’t Groenhuis en we maken kennis met een levensechte ‘digital grease monkey’!

Nog nooit gezien?

Peter Depuydt, met westhoekbloed maar geboren in het antwerpse, koos er jaren geleden voor om zich in het mooie West-Vleteren te wortelen.

Ondertussen bouwde hij een ongelooflijke carrière uit in het managen van digitale transformatieprojecten in grote organisaties, wereldwijd.

Ik leerde Peter ondertussen kennen als een begeesterd spreker die complexe materie bevattelijk maakt en verbanden legt die een gewone mens niet ziet.

Need I say dat ik zelf ook heel benieuwd ben naar zijn verhaal?

Vooraf inschrijven hoeft niet maar maakt de organisatie gemakkelijker. Dat kan via e-mail naar info@expertease.be.

Breng dus gerust collega-freelancers uit je netwerk mee, jullie bijdrage van € 25 (excl. BTW) wordt na het event gefactureerd.

Leden-experten zijn zoals altijd gratis welkom, wil je liever direct lid worden om mee aan de Expertease-kar te trekken: https://expertease.be/wat-krijg-je

Uiteraard zijn onze Expertease Café nog steeds de uitgelezen plaats om collega-freelancers uit de regio te leren kennen en samen een glas te drinken op een succesvol en uitdagend freelancersjaar met nieuwe Expertease-avonturen!

Vooraf inschrijven is geen noodzaak maar wordt altijd geapprecieerd. Dat kan via e-mail naar info@expertease.be.

Breng gerust collega-freelancers mee!

Jouw bijdrage van € 25 (excl. BTW) wordt na het event gefactureerd.

Leden-experten zijn uiteraard gratis welkom, voor meer informatie omtrent ons lidmaatschap kan je hier vinden.