Voorstelling

WIE BEN IK …

Terend op koffie, en steevast vergezeld van een vleugje zware gitaren, zo functioneer ik op mijn best. De zware gitaren worden zo nu en dan al eens afgewisseld door een podcast. Brandend actueel of totaal inhoudsloos, de extremen liggen soms behoorlijk ver uiteen. De enige constante in dat verhaal is humor. Het sterkt de geest, en lachen is gezond!

Mijn rechterhersenhelft is echter ook gebaat bij wat afwisseling, en dus neem ik wel eens een boek of mijn Xbox-controller beet, of ik scroll door de gekende streaming-diensten op zoek naar een leuke film of serie. Als er maar een verhalend element aan vasthangt.

Ook de fysische massa heeft te gepasten tijde nood aan ontspanning, en dus zul je me, wanneer ik me buiten mijn ivoren toren begeef, wekelijks een tweetal keer in de karate-dojo terugvinden.

ZEN GRAPHIC

Met Zen Graphic bouw ik merken een beetje zoals een huis wordt gebouwd. Dat gebeurt in drie fases. De merkstrategie is het plan, de rode draad die ervoor moet zorgen dat er houvast is bij het uitbouwen van je merk.

De merkidentiteit (of de huisstijl) is de fundering die een stevige basis zal voorzien voor een prachtig bouwwerk.

En ten slotte de communicatie en presentatie, dat zal het bouwwerk zijn die je doelpubliek uiteindelijk te zien zal krijgen, en die de sfeer en uitstraling van jouw merk zal bepalen. Kortom: we zorgen ervoor dat jouw merk bij je doelpubliek aanvoelt als thuiskomen.

‘DESIGN IS NOT JUST WHAT IT LOOKS LIKE AND FEELS LIKE. DESIGN IS HOW IT WORKS.’ – STEVE JOBS

EXPERTEASES:

Branding en rebranding:

Research, strategie, naamgeving, baseline, logo, graphic language, brand guidelines

Communicatie en presentatie:

Visitekaartjes, briefsjabloon, presentatiemap, omslagen, notitieboekjes, brochures, catalogi, …

Graphic design:

Folders, flyers, magazines, boeklayout, belettering, affiches, advertenties voor print, web en social media, verpakking, POS-materiaal, …

Webdesign:

Websites, webshops, blog, social media, copywriting, advertising, …

www.facebook.com/ZenGraph
www.behance.net/kennyburggraeve
www.instagram.com/zengraphic.be

Experteases

Bedrijfsnaam

Zen Graphic

Website

Linkedin

Deel deze expert

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin