Omschrijving

Talent met Impact begeleidt westvlaamse bedrijven op vlak van visie, strategie, organisatiestructuur, bedrijfscultuur en het afstemmen en/of uitstippelen van een globaal HR-beleid. Talent met Impact staat bedrijven op verschillende HR deeldomeinen met raad en daad bij. Om onze klanten te ondersteunen zetten wij in op groei van onze Freelance Recruitment Squad.

Als trusted advisor van jouw klanten-bedrijven detecteer je hun noden, je giet ze in een aantrekkelijke maar realistische vacaturetekst en je zorgt dat deze breed zichtbaar is op allerlei kanalen en bij het juiste publiek.

Tegelijkertijd bouw je aan relaties met – al dan niet actief zoekende – kandidaten en je begeleidt hen naar de job van hun leven.

Jij werkt als zelfstandige op de klanten, vacatures en kandidaten die best bij je passen. Je wordt door ons op alle vlakken ondersteund: tools, netwerk, kennis en coaching.

Jij weet wat recruitment is en je bent er ook voor gemaakt. Je presteert het best als je je eigen ding kan doen en mag freewheelen tussen klanten en kandidaten. Het is je droom je eigen recruitment business op poten te zetten en je stempel te drukken in de markt, omringd door een leuk klein team van freelance professionals.

De Talent met Impact Recruitment Squad laat jou vliegen terwijl we je op tijd en stond voeden met kennis, interessante leads en praktische ondersteuning. Wij nemen je graag mee in ons HR-groeiverhaal en laten je shinen met jouw talenten en expertise.

Samen maken we meer Impact met ons Talent!

Interesse?

Publicatiedatum

Categorie

Experteases

Locatie

West-Vlaanderen

Op kantoor of thuis?

Thuis

Aantal uur per week

Bespreekbaar

Duurtijd

Onbepaald

Tarief

Zelfstandige activiteit

Deel deze opdracht