Omschrijving

Sovaga BV is als projectontwikkelaar van residentiële bouwprojecten op zoek naar een uitbater voor brasserie Sulferberg in Westouter (Heuvelland).

Brasserie Sulferberg beschikt over 80 zitplaatsen en maakt deel uit van een project met 53 assistentiewoningen op een toeristisch aantrekkelijke ligging midden diverse wandelroutes.

Je werkt volledig zelfstandig (handelshuurovereenkomst) en je krijgt dus carte blanche op zowel zakelijk als financieel vlak.

Je zorgt voor een aantrekkelijke kaart, optimaliseert aankopen en kosten, garandeert een goed voorraad- en stockbeheer, stelt een team samen en je zorgt ervoor dat jouw klanten met de glimlach worden ontvangen en bediend.

De zaak is gelegen midden het prachtige Heuvelland en maakt deel uit van Residentie Sulferberg, een project van 53 assistentiewoningen. Keuken en zaal zijn instapklaar en werden hoogkwalitatief afgewerkt.

Jij hebt een hart voor horeca en je bent een genie aan de kookpotten. Daarnaast heb je voldoende zakelijk en commercieel inzicht om opportuniteiten te spotten en ze te laten renderen. Gezien de locatie is tweetaligheid (Nederlands en Frans) een must.

Kriebelt het bij jou al lang om een eigen zaak te starten maar schrikken de hoge investeringen je af? Grijp nu de kans om het potentieel van deze prachtzaak te ontginnen en er de vruchten van te plukken!

Interesse?

Westhoektalent – Pascale Samyn

info@westhoektalent.be

Publicatiedatum

Categorie

Experteases

Locatie

Westouter

Op kantoor of thuis?

Op kantoor

Aantal uur per week

Bespreekbaar

Duurtijd

Onbepaald

Tarief

Zelfstandige activiteit

Deel deze opdracht