Expertease Café blijft Positief!

  • Waar?
    Grootmoeders Koffie in Gullegem – Kleine Ieperstraat 11, Gullegem
  • Wanneer?
    Donderdag 7 december vanaf 18u30

Het laatste Expertease Café van 2023 komt er aan en dat is doordrongen van de eindejaarssfeer, gezelligheid, heerlijke koffie en positiviteit.

We ontmoeten elkaar bij Grootmoeders Koffie in Gullegem, een familiebedrijf pur sang geleid door de familie Hanssens, bij wie het branden van koffie in de genen zit.

Zoon en barista Nicolas Hanssens laat jullie bij aankomst kiezen uit de volledige koffiekaart: espresso, latte, cappuccino of toch liever verse thee? Het kan allemaal!

Na ons traditionele ‘rondje’ maken jullie kennis met de koffiebranderij zelf en deelt Claude Chielens zijn kennis over positiviteit als hefboom…. De basis daarvoor is zijn eigen boeiende levenspad met veel mooie alsook zeer uitdagende situaties die hij wist te overstijgen met positiviteit.

De doorleefde situaties vonden plaats privé maar ook professioneel, de beiden zorgden ervoor dat Claude zijn zielsmissie vond, met name: meer positiviteit in de wereld brengen.

Verwacht je aan enkele belangrijk inzichten alsook concrete bouwstenen waarmee jij aan de slag kan.

Uiteraard voorzien we voldoende tijd om elkaar opnieuw te ontmoeten of kennis te maken met nieuwe gezichten.

Zin om aan te sluiten, kennis op te doen en interessante maar vooral leuke mensen te ontmoeten?

Stort jouw bijdrage van € 60,5 (€ 50 excl. BTW) op rekening van Talent met Impact Mts , BE09 1030 8394 2757) met vermelding van je naam en het BTW-nummer van je bedrijf.

Na het event ontvang je een 100% aftrekbare BTW-factuur.

Leden van Expertease komen uiteraard gratis!