Expertease Café Brouwt Er Een Biertje Van!

  • Waar?
    Elverdingestraat 4, 8640 Woesten
  • Wanneer?
    27 april 2023 van 18:30 tot 22:00

Het volgende Expertease Café komt eraan en het wordt er weer eentje om duimen en vingers van af te likken…Het schuim dan hè…. Levensgenieters als we zijn ontmoeten we elkaar namelijk in een brouwerij met een prachtig verhaal. Zet nu alvast een dik zwart kruis op 27 april, het wordt weer ‘an evening to remember’!

De familie Christiaens is een brouwersfamilie met een lange geschiedenis waarbij het brouwen in de genen zit. Bier is al vijf generaties hun passie.

Nicolas Christiaens & Katrien Sampers baten samen met een team medewerkers hun drankenhandel annex (bezoek)brouwerij uit.

Op donderdag 27 april ontvangen zij onze Expertease community in hun gezellig authentieke degustatieruimte voor een kennismaking met hun bedrijf en hun lekkere bieren.

Maxime Liefooghe deelt die avond zijn visie op sales met ons. Wie hem kent en volgt weet dat hij het toonbeeld is van waardengedreven en authentiek verkopen maar vooral ook een heel grappige kerel en boeiende spreker.

Aanvullend degusteren wij de lekkere bieren van Deca Brouwerij (en dat zijn er wel enkele), wij voorzien uiteraard ook ne goeie ‘fond’.

Als je geboeid wordt door het brouwproces en het familieverhaal van deze brouwersdynastie uit de Westhoek kun je aansluiten bij het bezoek aan de brouwerij zelf.

Kriebelt het om erbij te zijn, kennis op te doen en interessante maar vooral leuke mensen te ontmoeten?

Stort jouw bijdrage van € 48,4 (€ 40 excl. BTW) op rekening van Westhoektalent Comm. V. , BE52 7350 5203 2909) met vermelding van je naam en BTW-nummer.

Na het event ontvang je een 100% aftrekbare BTW-factuur.

Leden van Expertease komen uiteraard gratis!