Voorstelling

Axel Bouttelisier is geboren en getogen in Roeselare maar kwam door zijn liefde voor de Westhoek (en een klein beetje voor zijn vrouw Jolien) wonen in Woesten. Als ondernemend iemand en met zijn studies Toegepaste Architectuur stapte hij vol enthousiasme in de bouwwereld.

Onder de naam MATRIEK biedt Axel alles van bouwassistentie voor drie verschillende doelgroepen:

  • Particulieren: als adviseur kan je bij hem terecht met al uw bouw gerelateerde vragen. Hij biedt advies bij aan- en verkoop van woningen, helpt met het opmaken van kostprijsramingen ifv de aankoop van een woning en het al dan niet verkrijgen van een lening. Daarenboven biedt hij ook alle assistentie voor de uitvoering van uw bouwproject. Aan de hand van zijn sterke equipe aannemers bouwen ze mee aan uw droom. De nadruk ligt vooral op het ontzorgen van alles van stress die gepaard gaat met de bouw. Heb je dus bouwplannen of wilt u een adviseur bij de aan- of verkoop van een woning (één van de grootste stappen in uw leven)? Een alziend oog met een nuchtere kijk op het project is een must!
  • Architecten: als assistent architect vult Axel de plaats in van een calculator of bouwkundig tekenaar bij architecten. Zit u als architect met de handen in het haar? Is de werkdruk teveel? Met enkele kleine ingrepen of door gedeelten van opdrachten uit te besteden aan MATRIEK kan dit een wereld van verschil maken. Als architect kan u zich blijven focussen op klantwerving en het ontwerpmatige gedeelte van architectuur. Voor alle technische verder uitwerking kan springt Axel maar al te graag bij met raad en daad. Met ervaring in zowel theorie als praktijk, biedt dit een meerwaarde voor het uitwerken van uw bouwproject.
  • Bouwprofessionals: als aannemer of bouwprofessional kan u beroep doen op Axel als adviseur op de werf. Graag staat hij u bij met parate kennis voor bijvoorbeeld het oplossen van bouwknopen, technische ondersteuning in nieuwe materialen/technieken, assistentie ifv klantwerving en hulp bij administratie.

Wenst u technische ondersteuning bij al uw bouw gerelateerde vragen? Dan kan u zeker bij deze bouwkundige duizendpoot terecht.

U kan hem steeds telefonisch bereiken via +32(0)470 72 06 70 of per mail via info@matriek.be

Experteases

Bedrijfsnaam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Website

Linkedin

Deel deze expert