Voorstelling

Maak kennis met Sharareh, een gedreven werkkracht vol gezonde ambitie en met de drang om steeds bij te leren.

Zij is in juli 1998 afgestudeerd als master in de Wetenschappen-richting Gezondheidszorg.

Daarom startte ze 20 jaar geleden als bediende om later te werken als stafmedewerker inzake kwaliteitszorg, manager van kritische diensten en adjunct-directie van zorgcentra. Ze heeft er steeds op gelet te kunnen werken met passie en respect voor de betrokken organisatie en haar medewerkers.

Haar opdrachtgevers omschrijven haar als een doorzetter die steeds gemotiveerd en optimistisch met haar werk bezig is. Zij is immers van oordeel dat een persoon die respect heeft voor de structuur van de organisatie waarin gewerkt wordt ook een grotere bereidheid toont om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Sharareh wil een oplossingsgerichte manager zijn die haar team motiveert en ook aandacht besteedt aan de kwaliteit van de reeds uitgevoerde prestaties.

Sharareh is drietalig en spreekt Nederlands, Frans en Engels.

Zij voert opdrachten uit als consultant en als interim manager op korte en lange termijn voor bedrijven in Vlaanderen. Haar opdrachtdomein is zeer uiteenlopend, zowel voor grotere bedrijven, kmo’s als voor eenmanszaken.

Meestal is zij werkzaam binnen de zorgsector ( vaak vzw’s ) of voor commerciële industriële ondernemingen (multinationals).

Waar kan je Sharareh voor inschakelen:

  • Het reorganiseren, herstructureren van bepaalde diensten of afdelingen
  • Het implementeren van of het vervangen van bepaalde processen binnen de administratie zoals HRM afdelingen, financiële afdelingen/boekhouding, de sales- en klantendiensten, kantoorbeheer
  • Het inspringen als bijkomende werkkracht om tijdelijk of op een lange termijn een aantal opdrachten uit te voeren
  • Als tijdelijk interimmanager/beheerder of als projectbeheerder

Niapour 2020 COMM V.

Adres : Albert I laan 87/5 , 8670 Oostduinkerke

Btw: BE 0743 658 616

Email: info@gotoadmin.be

Tel: + 32 494 66 89 21

 

Experteases

Bedrijfsnaam

Niapour 2020 COMMV.

Website

Linkedin

Deel deze expert