Expertease Café Back to Business: het dak gaat eraf!

  • Waar?
    Abeelseweg 246, 8970 Poperinge (Abele)
  • Wanneer?
    14 september 2022 van 18:30 tot 22:00

Op veler verzoek gaat het eerste Expertease Café na de zomer opnieuw door op de thuisbasis van Expertease, in het mooie Abele-bij-Poperinge met zicht op het Heuvelland.

Weliswaar werd er ondertussen heel hard gewerkt en hopen we te kunnen pronken met een afgewerkt dak en een gevoegde gevel (en zo niet laten we de stellingen voor jullie wel even staan).

Ook achter de schermen gebeurde van alles, we zullen jullie die avond dan ook laten kennismaken met ons nieuwe project: Katrien DeBacker (www.woepss.be) en Pascale Samyn (www.westhoektalent.be) slaan de handen in elkaar.

We vertellen jullie er op die avond alles over, vooral willen we jullie ook informeren over wat we willen doen en hoe we jullie freelancers hierin gaan betrekken en ondersteunen.

Het wordt ongetwijfeld weer even interessant als plezant, zoals altijd doen we er alles aan om jullie een memorabele avond te bezorgen.

Wil je dit niet missen?

Vooraf inschrijven hoeft niet (maar wordt gewaardeerd), jullie bijdrage van € 35 (excl. BTW) wordt nadien aangerekend op BTW-factuur.