Expertease Café Congé op 30/06

  • Waar?
    Moenaardestraat 2, 8978 Watou
  • Wanneer?
    30 juni 2022 van 18:30 tot 22:00

Hoe klinkt het om, met de geur van smeulend houtskool in je neus en een bernadetje (van Bernardus uiteraard) in de hand uit te kijken naar een deugddoende Expertease Congé?

Ellen van het Douviehuis en Pedro Quinten van Que Passa nodigen ons uit in deze prachtige eventlocatie annex vakantiewoning.

Je zal dit prachtig gerenoveerde gebouw van onder tot boven en van voor tot achter kunnen bezichtigen en wie weet wordt dit wel de locatie van jouw volgende event, opleiding of familiefeest?

Mathieu Braekeveld zal ons uitleggen hoe crowdstaffing in zijn werk gaat. Op zijn platform https://www.jobfunders.com/ kan iedereen organisaties, vacatures en kandidaten met elkaar in contact brengen en vooral, er geld mee verdienen!

Wie al eerder naar een Expertease Café kwam weet wat te verwachten: een mix van laagdrempelig netwerken, kennis- en netwerkdeling en vooral een gezonde portie leute en plezier.

Wil je dit niet missen?

Stort alvast jouw bijdrage van € 42,35 (€ 35 excl. BTW) op BE52 7350 5203 2909 (Westhoektalent CV) met vermelding van je naam en facturatiegegevens. Dan bezorg ik je na het event een BTW-factuur.

Toch meer een last minute beslisser? Betaling kan de avond zelf, cash of via Payconiq.

Kommorof!