Voorstelling

Welkom bij Que Passa, jouw freelance klankbord/consultant in marketing & sales, management en beleving. Gepokt en gemazeld in de Westhoek, maar met een rugzak aan ervaringen uit binnen- en buitenlandse activiteiten/opdrachten. Papa van Achile, partner van Stephanie – uitvalsbasis: Poperinge.

Na meer dan 20 jaar engagement in een leidinggevende marketing & sales functie voor een toonaangevend mediabedrijf, stel ik sedert 2017 graag mijn ervaring en expertise ter beschikking van bedrijven en organisaties in de brede regio.

Mijn drive of ‘goesting’ vind ik terug in de diversiteit aan issues en sectoren waarin ik actief ben… de MIX is waar het bij mij letterlijk om draait.

De focus ligt op marketing, sales en management-support voor mijn klanten. Situaties analyseren &  objectiveren, oplossingen aanreiken, verbinden & bruggen bouwen is daarbij mijn ‘dada’.

Daarnaast is Event-support (verhuur feest- en eventmateriaal  & ondersteuning in organisatie) een uitlaatklep die me een andere vorm van voldoening biedt.

Onder beleving verstaan we de  het occasioneel eigen initiatief waarmee we mensen samenbrengen in een recreatief, sportief of didactisch kader.  Samen dingen doen (skivakantie, netwerkavond, fietsvakanties, info-avond,…) werkt verrijkend.

Mijn DNA ? Samenwerken, Klankborden, Objectiveren en Coördineren, Ontzorgen en Verbinden !  Wat kan ik voor u doen ?

 

Experteases

Bedrijfsnaam

Que Passa

Website

Linkedin

Deel deze expert